wing-preload
FAMAS | Commemoration (Factory New) Giveaway
DA GRATIS
FAMAS | Commemoration (Factory New) Giveaway
$20.00
11d 11:11:11
  • 76561199688622592
  • 76561198916385535
  •  yazz #csgocatalog
+ 14 participanții
csgoroll
Conectați-vă cu aburi
banner

Cum să vinzi sau să cumperi contul CSGORoll

Pentru ce am nevoie de un cont CSGORoll?

Un cont CSGORoll este necesar pentru a accesa funcționalitatea completă a platformei. Dacă aveți un cont, puteți depune sau retrage fonduri, puteți activa un cod promoțional și puteți deveni membru al unui program de afiliere. De asemenea, după înregistrare, aveți acces la jocuri de noroc interesante precum Crash, Ruletă etc.

Cazurile zilnice nu atrag mai puțină atenție. Cu toate acestea, ele pot fi obținute doar de jucătorii care au ajuns la nivelul doi. Acest lucru necesită pariuri pe platformă (fiecare monedă de 0,7 USD aduce utilizatorului 400 de puncte de experiență). Cu cât nivelul este atins mai mare, cu atât sunt mai bune cadourile din carcase.

Uneori este nevoie de mult timp pentru a vă actualiza contul. În plus, necesită cheltuieli financiare considerabile sau jocuri de succes cu plăți mari. Nu toți jucătorii au timpul și dorința de a se ocupa de actualizarea contului. Cu toate acestea, își doresc cu adevărat să obțină skinuri grozave deschizând cutii zilnice. De aceea, posibilitatea de a cumpăra și vinde conturi este solicitată în rândul vizitatorilor CSGORoll.

Este posibil să vindeți sau să cumpărați un cont CSGORoll?

Există multe oferte online care includ un cont CSGORoll de vânzare. De asemenea, utilizatorii au făcut cereri de cumpărare. Situatia nu este exceptionala pentru ca sunt cei care fac bani pe asta si altii care primesc privilegiile dorite prin achizitionarea nivelului superior.

În ceea ce privește posibilitatea de a ajunge la un acord cu un cumpărător sau vânzător, totul depinde de dorința reciprocă de a ajunge la un compromis. Desigur, există situații în care ambele părți sunt mulțumite de termenii înțelegerii. Cu toate acestea, adesea cumpărătorul începe să se negocieze încercând să scadă prețul. Oricare ar fi cazul, tranzacțiile au loc.

Este legitim să vinzi sau să cumperi un cont CSGORoll?

Cumpărarea/vânzarea unui cont în CSGORoll este ilegală. Regulile platformei de jocuri de noroc prevăd că contul trebuie să aparțină unui anumit utilizator, iar toate datele trebuie să fie exacte și actualizate. Dacă achiziționați un cont de la alt membru, informațiile sale personale sunt legate de acesta. Acest lucru se datorează faptului că portalul necesită verificarea numelui complet/datei nașterii, precum și a adresei de reședință.

Ideea este că verificarea informațiilor se efectuează imediat după înregistrare pentru a avea acces la tranzacțiile financiare. Cu toate acestea, unii utilizatori sunt în grupul de risc, iar administrația efectuează din când în când verificări. În consecință, un jucător nu va putea verifica informații folosind contul altcuiva, iar acest cont va fi blocat.

Beneficiile vânzării sau cumpărării unui cont CSGORoll

Beneficiul cumpărării/vânzării unui cont CSGORoll este evident: totul se face de dragul banilor și al skin-urilor cool. Fiecare participant la tranzacție își urmărește propriile obiective. Vânzătorul obține un profit sub formă de bani. În ciuda faptului că a suportat anumite costuri pentru a-și actualiza contul și nivelul, suma primită acoperă integral toate pierderile și oferă un venit suplimentar.

În ceea ce privește cumpărătorul, acesta obține un cont cu un nivel ridicat în joc. În consecință, în fiecare zi utilizatorul va primi huse cu skin-uri CS:GO cool.

Unde pot să vând sau să cumpăr un cont CSGORoll?

Utilizatorii cumpără și vând conturi pe forumuri tematice. Oricine își poate posta ofertele, iar apoi părțile interesate se angajează în discuții. De asemenea, unele site-uri de jocuri de noroc oferă posibilități de executare a tranzacțiilor. În acest caz, nu există loturi și alte privilegii. Participanții comunică între ei prin chat. În baza interesului și a acordului reciproc, se efectuează o cumpărare/vânzare.

De ce factori principali depinde prețul contului CSGORoll?

Prețul contului este stabilit de vânzător. Desigur, o anumită sumă poate fi oferită de către cumpărător. Dacă vânzătorul este mulțumit de ofertă, tranzacția va avea loc. Principalii factori care afectează prețul contului sunt următorii:

  • nivelul atins de utilizator pe durata de viață a profilului;
  • cheltuielile efectuate de titularul contului pentru dezvoltarea acestuia;
  • disponibilitatea referințelor active și cantitatea acestora. Utilizatorii invitați creează venituri pasive;
  • frecvența tranzacțiilor pe platformă și succesul acestora;
  • absența problemelor cu administrația din momentul înregistrării contului.

Fiecare utilizator decide ce preț trebuie perceput pentru profilul său. Cu toate acestea, dacă vânzătorul acceptă cu ușurință o reducere mare, gândiți-vă bine. Poate fi un escroc și vă oferă un cont furat.

Întrebări frecvente

Este sigur să cumperi un cont CSGORoll?

Cumpărarea contului altcuiva nu este sigură. Acest lucru se datorează faptului că contul poate fi furat și după o anumită perioadă de timp va apărea proprietarul acestuia. De asemenea, CSGORoll reverifică din când în când utilizatorii cu risc. Nu veți putea să o finalizați folosind un cont care nu vă aparține.

Cum să evitați să trișați în timpul vânzării sau cumpărării unui cont CSGORoll?

Dacă doriți să evitați să fiți înșelat, trebuie să verificați cu atenție atât contul, cât și vânzătorul. Contul trebuie să aparțină utilizatorului care vi-l oferă. În caz contrar, există o mare probabilitate ca profilul să fie furat.

Categorii
stake best site
Ok