wing-preload
FAMAS | Commemoration (Factory New) Giveaway
DA GRATIS
FAMAS | Commemoration (Factory New) Giveaway
$20.00
11d 11:11:11
  • 76561199688622592
  • 76561198916385535
  •  yazz #csgocatalog
+ 14 participanții
csgoroll
Conectați-vă cu aburi
banner

Revizuirea nivelurilor CSGORoll

CSGORoll oferă vizitatorilor un sistem de loialitate pe mai multe niveluri. Pe măsură ce treci la noi niveluri, vei debloca carcase cu premii generoase. Ai nevoie de mai multe detalii? Citiți-le mai jos.

Revizuirea nivelurilor CSGORoll

CSGORoll are un sistem unic de niveluri numit Cutii gratuite zilnice în care puteți atinge mai multe niveluri care vă oferă șansa de a deschide cutii gratuite CS2 conținute cu articole valoroase. Pe măsură ce nivelul crește, cazurile gratuite sunt completate cu articolele cu prețuri mai mari, ceea ce va avea ca rezultat recompense mai bune și plăți mai mari.

Nivelurile jucătorului CSGORroll

După cum am spus, CSGRoll are unsprezece niveluri setate de la nivelul 2 la nivelul 100. Pe măsură ce treci de nivel, ești înzestrat cu cutii gratuite zilnice cu articole mai demne, ceea ce înseamnă o plată mai mare pe deschidere. Iată o listă detaliată a fiecărui nivel cu avantajele actuale pe care le oferă:

NIVELURI

PLATĂ MEDIE PE DESCHIS

ARTICOLE CS2 CONTINUTE

2

0,04 monede

Bright Water StatTrak Bowie Knife, Asiimov P250, Oxide Blaze XM1014

10

0,05 monede

Eye of Horus M4A4, Player Two M4A1-S, FBI Swat, Bamboozle Tec-9, Blue Spruce XM1014

20

0,1 monede

Scorched Talon Knife, Fantom Disruptor AK 47, Angry Mob Five- SveN, Submerged Souvenir M249, Echoing Sands Souvenir MAC-10, autocolant Magisk Paris 2023

30

0,24 monede

împachetări girafe, pachet X-Ray P250, Ripple StatTrak P250, Plastique UMP-45, Briefing UMP 45, Labyrinth UMP 45, Scumbria XM1014

40

0,66 monede

Marble Fade Talon Knife, GAMMA DOPPLER PHASE 2 Glock-19, Mehndi P250, NICOODOZ | Autocolant RIO 2022, Snek-9 Tec-9, YEKINDAR | RIO 2022

Autocolant, Delusion UMP-45, NEXA | STOCKHOLM 2021

Autocolant, QUICKSILVER

XM1014

 

 

 

 

50

1,76 monede

Cuțit Fluture Ultraviolet, Mănuși Rattler Hydra, Indigo UMP-45, Briefing M4A1-S, Revolver Crazy 8 R8, REFREZH | RIO 2022

Autocolant, Night-Ops USP-S, SUNPAYUS | PARIS 2023

Autocolant

 

60

4,72 monede

Gamma Dopper Faza 1 Karambit, Cuțit Falchion laminat negru Mănuși cu colți rupti cu bandă galbenă, Indigo UMP-45, KARRIGAN | RIO 2022

Autocolant, SHOX | STOCKHOLM 2021

Autocolant, Syndicate CZ75-Auto, Cut out Tec-9, CABLARE DEFECTĂ

FAMAS

 Watchdog XM1014

 

 

70

12,70 monede

Mănuși Sport SuperConductor, Cuțit Navaja Pădurea Boreală, CINEVA | BOSTON 2018

Autocolant, Nuclear Threat Tec-9, Plastura la ora mesei, Wasteland Rebel Glock-18, SHARKS ESPORTS | STOCKHOLM 2021

Patch, MAGIXX | RIO 2022

Autocolant, Spray de contrast Famas, FNATIC | RIO 2022

Autocolant

 

 

 

 

80

29,07 monede

Dragon Lore AWP, Scorched Ursus knife, Vulcan Ak-47, Faded Zebra M4A4, Gamma Doppler Phase 3 Glock-18, MEAL TIME

Patch, Wasteland Rebel Glock-18, NEW ROOTS

G3SG1

GARDA CERULUI

XM1014

Crimson Web CZ75-Auto

 

 

90

97,2 monede

Howl M4A4, Emerald Bowie Knife, Night Stripe Skeleton Knife, Cerberus Souvenir Galil AR, Case Hardened AK-47, Eye of Horus M4A4, Desert Shamagh Hand Wraps, Asiimov AK-47, Neon Rider AK-47, Propaganda MAC-10

100

247,80 monede

LGB ESPORTS | KATOWICE 2014

Autocolant, GAMMA DOPPLER Fază 3 StatTrak Karambit, DOPPLER Fază 1 M9 Baionetă, CRIMSON WEB Butterfly Knife, DAMASCUS STEEL Karambit, DOPPLER Fază 1 Pumnale StatTrak Shadow, URBAN MASKED

Pumnale StatTrak Shadow, BLUE STEEL

Cuțit Huntsman, NIGHT STRIPE StatTrak Nomad Knife, SORCHED Huntsman Knife, HYPER BEAST StatTrak Five-SeveN, PIT VIPER

Suvenir AWP

 

Calculator XP sau Calculator de nivel pe CSGORoll

Calculatorul CSGOROll XP vă permite să calculați de câte puncte de experiență aveți nevoie până când ajungeți la următorul nivel pe CSGOROll. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți punctele XP actuale, iar calculatorul vă va arăta câte puncte XP mai aveți de câștigat pentru următorul nivel. De asemenea, va calcula câte monede CSGORoll va trebui să pariați.

Acest instrument este simplu și ușor de utilizat. Trebuie să:

  • specificați nivelul curent;
  • introduceți numărul de pariuri și punctele de experiență disponibile;
  • faceți clic pe butonul corespunzător pentru a calcula datele.

Conexiune între Calculatorul de nivel și Calculatorul valutar

Care este legătura dintre calculatorul de nivel și valute? Este simplu – cu cât investiți mai mult, cu atât experiența este mai mare. În consecință, următorul nivel este mai aproape. Dacă știți numărul de puncte necesare pentru a trece la nivelul următor, atunci împărțiți-l la 0,7. Acest lucru vă va oferi numărul de monede de care aveți nevoie pentru a paria. Totuși, totul este atât de ușor doar în teorie. Dacă ați acumulat deja ceva experiență și ați plasat pariuri pentru o anumită sumă, este mai rapid și mai ușor să utilizați calculatorul.

Cum să atingeți următorul nivel pe CSGORoll

Trebuie să pariezi folosind monede în platformă și să acumulezi puncte de experiență pentru a ajunge la următorul nivel pe CSGORoll. Odată ce acumulați o anumită cantitate din ele, veți fi dus automat la nivelul următor.

În ciuda faptului că portalul nu afișează parametrii necesari pentru a ajunge la un nou nivel, puteți contacta oricând serviciul de asistență. Operatorii vă vor furniza datele astfel încât să ajungeți la idee.

Cum să crești rapid la nivel pe CSGOROll

Este recomandat să pariezi sume mari și să folosești strategii dovedite pentru a-ți îmbunătăți rapid nivelul pe CSGOROll. Cu cât câștigi mai mult, cu atât vei rămâne mai mult în centrul evenimentelor. Pentru comoditate, există bara de experiență în profil. Arată progres. Puteți vizualiza:

  • data depozitului;
  • dimensiunea pariurilor și a jocurilor selectate;
  • multiplicatorul rulat;
  • profituri generate.

Trageți concluzii pe baza informațiilor pe care le aveți. Poate că vei forma o strategie profitabilă și vei ajunge rapid la nivelul maxim.


Citește mai mult

faq

Este sistemul de nivel CSGORoll legal?

Da, toate ofertele de pe platformă sunt legale. Acest lucru se datorează faptului că CSGORoll funcționează în conformitate cu legea.

La ce nivel pot obține un caz gratuit?

Valize gratuite sunt disponibile de la nivelul al doilea.

De ce am nevoie pentru CSGORoll Coins Calculator?

După cum știți deja, CSGORoll are propria sa monedă numită monede CSGOROll. O monedă are o contravaloare estimată de 0,6142808 $. Pentru a putea achiziționa monede, trebuie să depuneți bani fiat sau cripto în schimb. Aici CSGORoll vine la îndemână, deoarece vă va arăta exact câți bani va trebui să plătiți pentru un număr dorit de monede.

Care este cel mai simplu mod de a crește nivelul pe CSGORoll?

Cu cât obțineți mai mult XP, cu atât crește nivelul. Pentru a face acest lucru, trebuie să jucați jocurile disponibile cât mai mult posibil, să depuneți bani în mod constant și să pariați des. Fiecare activitate vă va oferi o anumită cantitate de XP până când ajungeți la nivelul următor. Pentru a vă crește XP-ul, încercați să jucați jocuri precum Dice și Plinko cu setări de risc crescute și câștiguri potențiale mai mari sau deschideți cât mai multe cazuri CS2.

Categorii
Ok